Schoorsteen

Ja, je kunt ons vakmensen noemen. Dit is werk dat u beter overlaat aan de profs! Wij reinigen uw schoorsteen op een professionele manier zonder van uw woonst een puinhoop te maken. Wij zijn professionele cleaners!!

Jarenlange ervaring heeft ons erop toegespitst om kwalitatief de beste te zijn voor onze klanten. Wij reinigen vanop het dak of van de schoorsteenmond, dit al naargelang de situatie en de opbouw van uw schoorsteen.

Wij geven u gratis informatie over de toestand van uw schoorsteen. Hoe de binnenwand er aan toe is of de schoorsteenkroon. Wij geven u vrijblijvende advies. Het kost immers toch niets om de klant mede te delen hoe zijn eigen schoorsteen het doet!

Vogelnest in schouw 1Een goede schoorsteen is goud waard! De schoorsteen heeft de zeer belangrijke taak om verbrande gassen uit uw woonst te geleiden. Gebeurt dit niet op de juiste manier, dan kan dit katastrofale gevolgen hebben en dit niet alleen voor het huis, maar ook voor de bewoner!
Denkt u maar eens wat een op het eerste gezicht "dom vogelnestje" kan teweegbrengen. We hoeven het u niet uit te leggen dat een vogelnest de rookgasdoorvoer blokkeert; iedereen weet dat, maar kent u ook de gevolgen?


Vogelnest in schouw 2

Vegen

Schouwbrand

Condensatieproblemen kunnen uw schoorsteendoorgang verminderen en zelfs

Lees meer...

Problemen

Regelementair verhoogde schoorsteen

Het is niet alledaags, een mens staat niet altijd stil bij een schoorsteen(probleem). 

Lees meer...

Reconditionering

Restauratie schoorsteen (3)

Het renoveren van schoorstenen is een speciale job en vergt speciale materialen:

Lees meer...

Camera-inspectie

Schoorsteencamera (3)

Onze firma beschikt over een uiterst professionele schoorsteencamera met

Lees meer...

free hit counters

  Facebook  LinkedIn

Van Belleghem gebouw

BVBA Van Belleghem

Schoorsteentechnieken

Brugse Steenweg 207

9990 Maldegem

Tel: +32(0)50 71 90 49

GSM:+32(0)495 515 759

info@kvb.be

BE:0881.878.270


┬ęCopyright: Alle afbeeldingen gebruikt in deze website zijn eigendom van BVBA Van Belleghem en mogen enkel gebruikt worden mits schriftelijke toestemming van BVBA Van Belleghem.